Τετάρτη

06 Δεκεμβρίου 2023

Μετά από παρέμβαση, ανεστάλη πλειστηριασμός σπιτιού

Διαμαρτυρία ενάντια σε πλειστηριασμό | Π.Α.ΜΕ.
Διαμαρτυρία πολιτικών και εργατικών οργανώσεων στα γραφεία της εταιρείας κόκκινων δανείων "Do Value" στην Καλλιθέα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.
(© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Κινητοποίηση στα γραφεία της εταιρείας «do Value» στην Καλλιθέα πραγματοποίησαν το πρωί το ΠΑΜΕ, Σωματεία και άλλοι φορείς προκειμένου να μπει φρένο σε έναν ακόμα πλειστηριασμό.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», απαίτησαν δεκάδες εργαζόμενοι που πάρα τη βροχή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για κινητοποίηση.

Η υπόθεση αφορούσε 52 τ.μ. σπίτι 4μελούς οικογένειας στο Περιστέρι, η οποία βρέθηκε σε αδυναμία να πληρώσει κάποιες δόσεις και κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο. Μια οικογένεια που σπουδάζει δύο παιδιά με το μεροκάματο και την «do Value» να ζητάει για να σταματήσει τον πλειστηριασμό 25.000.

Μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία των Σωματείων η εταιρεία προχώρησε σε αναστολή του πλειστηριασμού, χωρίς να συνεχίσει να εκβιάζει την καταβολή του υπέρογκου ποσού. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει συνάντηση της εταιρείας με τον ιδιοκτήτη προκειμένου να συμφωνηθεί μια δόση που να μπορεί η οικογένεια να καταβάλει.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound