Τετάρτη

19 Ιουνίου 2024

ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ | Δράσεις ενημέρωσης στη Σκόπελο για τις νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις

Ανοιχτή συζήτηση για την πρόληψη των εξαρτήσεων την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα “ΟΡΦΕΑΣ”,  με θέμα: «Η Οικογένεια ως Φορέας Πρόληψης».
Ανοιχτή συζήτηση για την πρόληψη των εξαρτήσεων την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα “ΟΡΦΕΑΣ”, με θέμα: «Η Οικογένεια ως Φορέας Πρόληψης».

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, θα πραγματοποιήσει στη Σκόπελο δράσεις ενημέρωσης για τις νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις, από την Κυριακή 19 Μαρτίου έως την Τετάρτη 22 Μαρτίου, με την υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου.

Αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις ενημέρωσης στη σχολική κοινότητα (στην πόλη της Σκοπέλου και στη Γλώσσα Σκοπέλου), ανοιχτή συζήτηση για την πρόληψη των εξαρτήσεων την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα “ΟΡΦΕΑΣ”, με θέμα: «Η Οικογένεια ως Φορέας Πρόληψης», καθώς και συναντήσεις δικτύωσης με Φορείς της πόλης.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με το προσωπικό της Μονάδας, σε προστατευμένο χώρο, κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνο επικοινωνίας με το προσωπικό της Κινητής Μονάδας: 6944916724, από Δευτέρα έως Παρασκευή).

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας ανήκει στο δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και συγκεκριμένα στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και έχει έδρα τη Λάρισα. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από νόμιμες ή παράνομες ουσίες, στις οικογένειές τους, αλλά και σε ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ με έδρα τη Λάρισα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. 

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: