Τετάρτη

27 Σεπτεμβρίου 2023

Οδηγίες του Λιμεναρχείου Σκιάθου για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που πρόκειται να επικρατήσουν τις επόμενες ώρες

επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
Συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την Αναγγελία ΑΡ. 286 Θυελλωδών Ανέμων ΔΕΛΤΙΟΥ Ε.Μ.Υ., από σήμερα Δευτέρα 04/22 και τουλάχιστον μέχρι Τρίτη 05/04 UTC στο ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ Αιγαίο θα επικρατήσουν ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ εντάσεων 7 η 8 BF. Επίσης θα επικρατήσουν βραδινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης.

Οι κολυμβητές συστήνεται όπως αποφύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.

Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και την αποφυγή δραστηριοποίησής κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.

Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις στις οποίες κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

Ναυτικοί πράκτορες στους οποίους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Λιμεναρχείο Σκιάθου (τηλ.: 2427022017 και 2427022018).

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound