Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου: Στον αγώνα η ελπίδα των λαών για τη ζωή που μας αξίζει!

Από αριστερά: Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σκοπέλου Σούλα Πατσή - Κορέντη, η αντιπρόεδρος Εύη Ταλαδιανού και η ταμίας Μάγδα Ραμαντάνη
Γινόμαστε οι φωνές των χιλιάδων νεκρών άμαχων παιδιών και γυναικών της Γάζας, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα του  παλαιστινιακού  λαού για να ζει σε λεύτερη πατρίδα!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ!

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

Εργαζόμενες, άνεργες, αυτοαπασχολούμενες της Σκοπέλου,

Οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας και στην ευρύτερη γειτονιά μας, φανερώνουν πως δεν μπορούμε να περιμένουμε να μας σώσουν ούτε οι κυβερνήσεις που τσακίζουν τις ζωές μας ούτε ουρανοκατέβατοι σωτήρες. Ούτε φυσικά  οι περιφερειακές και οι δημοτικές αρχές που πίνουν νερό στο όνομα της «πράσινης ανάπτυξης» και στηρίζουν τα δολοφονικά σχέδια του ΝΑΤΟ και το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, που αιματοκυλίζει την Παλαιστίνη!

Απέναντι στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές, οι λαοί που σφαγιάζονται για τα κέρδη των πλουτοκρατών, αποτελεί μονόδρομο το δυνάμωμα της οργανωμένης συλλογικής πάλης.

Στηρίζουμε-ενισχύουμε όσους παλεύουν για να ζήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους!

Είμαστε στο πλευρό των Οικοδόμων για την αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων, που θα δώσουν συντάξεις και αξιοπρέπεια σε χιλιάδες εργαζόμενους, για αυξήσεις και συλλογικές συμβάσεις, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Καταδικάζουμε τη νέα φοροληστεία που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση στο όνομα της “φορολογικής δικαιοσύνης” τη στιγμή που από τη μια τριπλασιάζει τα βάρη για τους πιο αδύναμους επαγγελματίες και από την άλλη συνεχίζει τις προκλητικές φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, στους εφοπλιστές, στους τραπεζίτες και τους βιομήχανους.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αυτοαπασχολούμενους, με τις γυναίκες αυτοαπασχολούμενες που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα στο μικρομάγαζο και παράλληλα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να στηρίξουν τις οικογένειες τους. Ακόμα και οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για επίδομα και άδεια μητρότητας στις αυτοαπασχολούμενες στο ύψος του κατώτατου μισθού αποτελεί κενό γράμμα, καθώς εξαιρεί όσες αυτοαπασχολούμενες δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα!

Δεν δεχόμαστε να κάνουμε και φέτος αναγκαστικές διανυκτερεύσεις για να μη θιγούν τα κέρδη των εφοπλιστών!

Δεν συμβιβαζόμαστε με το να μην υπάρχει ακτινολόγος και γιατροί στο Κέντρο Υγείας!

Με την ακρίβεια που εξανεμίζει μισθούς και συντάξεις σε 15 μέρες!

Γινόμαστε οι φωνές των χιλιάδων νεκρών άμαχων παιδιών και γυναικών της Γάζας, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα του  παλαιστινιακού  λαού για να ζει σε λεύτερη πατρίδα! Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή που οργανώνει το Ισραήλ με τις πλάτες των Αμερικάνων, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαικής Ενωσης.

ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ   ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/2023 ΣΤΙΣ 10.30 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ [ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ]

Σκόπελος, 07-11-2023

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: