Σε 24ωρη απεργία κατά των ιδιωτικοποιήσεων μετατρέπει η ΑΔΕΔΥ τη στάση εργασίας στις 8 Μάρτη

Κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023, μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία!

Η ΑΔΕΔΥ τάσσεται κατά των ιδιωτικοποιήσεων και κλιμακώνει την αντίδρασή της, ζητώντας παράλληλα «να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών». Η τριτοβάθμια οργάνωση των Δημοσίων Υπαλλήλων μετατρέπει τη στάση εργασίας για την ημέρα της Γυναίκας σε γενικευμένη κινητοποίηση των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου,  αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023, –μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία– για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας

Συνάδελφοι συμμετέχουμε όλοι δυναμικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου,  αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023, -μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία- για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας, καλεί φορείς, σωματεία, πολίτες, φοιτητικούς συλλόγους και μαθητές, στην συγκέντρωση της 8ης Μάρτη 2023, το μεσημέρι 13.15 στην πλατεία Αγ. Νικολάου.

Συγκέντρωση Πλ. Αγ. Νικολάου  ώρα 13:15.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους για την μαζική συμμετοχή τους στην Απεργία.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: