Σάββατο

20 Ιουλίου 2024

27η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στον Βόλο

27η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στον Βόλο
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) διοργανώνει την 27η «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στον Βόλο, όπου θα συμμετάσχουν πάνω από 40 επιχειρήσεις που προσφέρουν περισσότερες από 1200 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) διοργανώνει την 27η «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στον Βόλο, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στo ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA VOLOS (Πλαστήρα 1, 38222 Βόλος), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πάνω από 40 επιχειρήσεις που προσφέρουν περισσότερες από 1200 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό,
  • διερευνήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε διαφορετικούς τομείς που τους ενδιαφέρουν,
  • ενημερωθούν για το εύρος των διαθέσιμων θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις,
  • συναντηθούν με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-volos-2024

Η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε ανέργους που αναζητούν εργασία, καθώς επίσης σε όσους είναι εργαζόμενοι αλλά ψάχνουν μια καλύτερη δουλειά, να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη πολλών διαφορετικών επιχειρήσεων. Γι’ αυτό το λόγο, οι προσερχόμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να έχουν το βιογραφικό τους σε πολλά αντίτυπα.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και τα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για όλες τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Ακόμη, όσοι προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες της ΔΥΠΑ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και να παρακολουθήσουν δράσεις που διοργανώνουν οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, με συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.

Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και τις ειδικότητες που αναζητούν μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.dypa.gov.gr/27i-hmera-karieras-dypa-bolos-21-martioy-2024?tab=genikes-plirofories&tab2=&tab3=

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: