Δευτέρα

29 Απριλίου 2024

Open Day των Σχολών της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλία

Open Day των Σχολών της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλία
H Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό, τα Open Day των Σχολών της ΔΥΠΑ, για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν τους χώρους των εκπαιδευτικών δομών της και να γνωρίσουν τις ειδικότητες που μπορούν να σπουδάσουν δωρεάν.

Τα πρώτα Open Day των Σχολών της ΔΥΠΑ θα διοργανωθούν στη Θεσσαλία, σε τρεις πόλεις, Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο στις 11, 12 και 13 Μαρτίου αντίστοιχα. Από τις 10.00 έως τις 18.00 στους χώρους των ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ, καθηγητές και μαθητές, με τη συνοδεία μουσικής και street food, θα πραγματοποιήσουν ξεναγήσεις στα εργαστήρια και παρουσιάσεις των ειδικοτήτων, θα λύσουν απορίες και θα συζητήσουν με τους επισκέπτες, ενώ απόφοιτοι των σχολών θα είναι εκεί για να δώσουν μια εικόνα της επαγγελματικής αποκατάστασης των σπουδαστών.

Έλα να γνωρίσεις τις ειδικότητες στις Σχολές της ΔΥΠΑ που μπορείς να σπουδάσεις δωρεάν, να εξερευνήσεις μια νέα επαγγελματική προοπτική και να χτίσεις το μέλλον που σου ταιριάζει! Φέρε μαζί σου φίλους και γνωστούς που μπορεί να ενδιαφέρονται!

Για δήλωση συμμετοχής ακολουθείστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο:

Open Day Καρδίτσα
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024
Open Day των Σχολών της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλία | Καρδίτσα

 

Open Day Λάρισα
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024
Open Day των Σχολών της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλία | Λάρισα

 

Open Day Βόλος
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024
Open Day των Σχολών της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλία | Βόλος

 

H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

Σε περιμένουμε!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: