Σάββατο

20 Ιουλίου 2024

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κλήματος εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Σκόπελος, όλοι μαζί!» – Δημήτρης Ευσταθίου

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κλήματος εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Σκόπελος, όλοι μαζί!» - Δημήτρης Ευσταθίου
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 ζητώ την στήριξή σας όπου μαζί με τους υποψηφίους Κοινοτικούς και Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με επικεφαλής τον Ευσταθίου Δημήτριο, το όραμά μας θα προηγηθεί του χρόνου.

Η συμμετοχή μου και η εκλογή μου ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κλήματος του 2019, η αναγνώριση και η στήριξη των συγχωριανών μου στο πρόσωπό μου με έφερε μπροστά σε μία ευθύνη. Ευθύνη και συνάμα καθήκον να αγωνίζομαι, να προσπαθώ και να διεκδικώ για το χωριό μου, τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και τώρα τον υπηρετώ πολύπλευρα με μεγάλη αφοσίωση.

Έτσι εδώ και τέσσερα χρόνια χτίζοντας καθημερινά σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, όπου με την ψήφο σας  με τιμήσατε να εκλεγώ Πρόεδρος της Κοινότητας Κλήματος, με περισσότερη εμπειρία, γνώσεις, όρεξη για δουλειά, πιστεύω ότι θα υπηρετήσω ξανά τους Κληματιανούς και τις Κληματιανές  θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα.

Συμμετέχω στο συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Δημήτριου ως υποψήφιος σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Κλήματος. Συνδυασμός που χαρακτηρίζεται από εντιμότητα, υπευθυνότητα, όραμα, σχεδιασμό, δυναμισμό και δυναμική. Εχθρός μας, η διαρκή ελισσόμενη και εξελισσόμενη αλλαγή με την συναλλαγή.

Ιδέες, προτάσεις, πίστη, θέληση και η όρεξη για προσφορά ο οδηγός μας.

Σε ό,τι με αφορά,

  • H προσφορά στους συγχωριανούς μου είναι πρωταρχικό μου μέλημα,
  • Η δράση μου αδιάλειπτη
  • Ο καθημερινός  αγώνας αδιαμφισβήτητος
  • Η πορεία αδιαπραγμάτευτη
  • Η προσφορά συνεχής

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 αποφασίζουμε – ψηφίζουμε.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 ζητώ την στήριξή σας όπου μαζί με τους υποψηφίους Κοινοτικούς και Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με επικεφαλής τον Ευσταθίου Δημήτριο, το όραμά μας θα προηγηθεί του χρόνου.

Αποτελεί τιμή και χρέος ο αγώνας αυτός

Είναι δέσμευση η αναγνώριση, η κρίση και η αξίωση των συμπολιτών μου.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Βαρσαμάς – Χρήστος του Δημητρίου

Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Κλήματος

Αστυνομικός

(Πρόεδρος Κοινότητας Κλήματος 2019-2023)

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: