Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλοννήσου ο Παναγιώτης Αναγνώστου: «Ύψιστη αποστολή η ενασχόληση μου με τα κοινά»

Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλοννήσου ο Παναγιώτης Αναγνώστου
«Αισιοδοξώ ότι με όραμα, σωστό προγραμματισμό και πράξεις ευθύνης, θα καταφέρουμε όλοι μαζί να δώσουμε λύσεις στα λιμνάζοντα προβλήματα της Αλοννήσου και να την αναδείξουμε όπως της αξίζει.», δήλωσε ο κ. Αναγνώστου.
Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλοννήσου, ανακοίνωσε εκ νέου ο κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, ο οποίος έχει συμπληρώσει ήδη 21 χρόνια στα έδρανα ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ την τελευταία τετραετία υπηρέτησε τον Δήμο από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο κ. Αναγνώστου είναι προϊστάμενος και τεχνικός γραφείου στον ΔΕΔΔΗΕ Αλοννήσου, με βαθιά γνώση των θεμάτων που απασχολούν το νησί.

Η ενασχόληση του με τα κοινά αποτελούσε πάντα προτεραιότητα, ενώ παράλληλα με τον ίδιο ζήλο εκτελούσε στο ακέραιο και τα επαγγελματικά του καθήκοντα από την θέση του ως προϊστάμενος και τεχνικός γραφείου στον ΔΕΔΔΗΕ Αλοννήσου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, εδράζεται στην αγάπη του για το νησί της Αλοννήσου και στην παρότρυνση των συμπολιτών του, οι οποίοι αναγνωρίζουν την ανιδιοτελή του προσφορά στα κοινά, με παρουσία λόγου και έργων όλα αυτά τα χρόνια. Ακλόνητη πεποίθησή του είναι πως τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή και ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Τα στελέχη του συνδυασμού του επισημαίνουν ότι υπηρέτησε και υπηρετεί έως σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σθένος, τιμιότητα, ήθος και πολιτικό πολιτισμό, με όλες του τις δυνάμεις.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: