Τετάρτη

17 Απριλίου 2024

Δημ. Ευσταθίου: Οι Σκοπελίτες δεν αναζητούν πολιτικούς «σαν τα μούτρα» τους, αλλά πολιτικούς που να μπορούν να παράγουν έργο και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων

Δημήτρης Ευσταθίου (υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου): Μαζί τολμάμε, αλλάζουμε!
Ευτυχώς η κοινωνία της Σκοπέλου εξακολουθεί να αναζητά πρόσωπα, που να έχουν «ηθικό πλεονέκτημα». Γιατί ευτυχώς δεν είμαστε «όλοι ίδιοι».

«Όταν κάποιος πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη, κάλλιο να σιωπά!»

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γίναμε στόχος μιας απρόκλητης και άνευ προηγουμένου αήθους και απαξιωτικής συμπεριφοράς, οπαδικής κουλτούρας από την γνωστή και μη εξαιρετέα  τριανδρία.

Σε ερωτήματα που θέσαμε έχασαν για ακόμη μια φορά την ψυχραιμία τους και απέδειξαν ξανά ότι πολιτικός λόγος γι’ αυτούς είναι οι επί προσωπικού εξευτελιστικές επιθέσεις.

Το ζήτημα λοιπόν που προκύπτει είναι εάν αυτός που διεκδικεί την ψήφο, για να εκπροσωπήσει τους εκλογείς του, κάνει σαφές ότι κινείται χωρίς εκπτώσεις και χωρίς «παραθυράκια».

Στην περίπτωση μας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, οι διοικούντες έκαναν σαφές ότι όχι μόνο κινούνται έκπτωτοι, αλλά ανοιχτά ανακοινώνουν τις τακτικές των ρουσφετιών τους και την ξεδιάντροπη ροπή τους, να στήνουν λαϊκά δικαστήρια.

Ευτυχώς όμως οι Σκοπελίτες δεν αναζητούν πολιτικούς «σαν τα μούτρα» τους, αλλά πολιτικούς που να μπορούν να παράγουν έργο και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ευτυχώς η κοινωνία της Σκοπέλου εξακολουθεί να αναζητά πρόσωπα, που να έχουν «ηθικό πλεονέκτημα».

Γιατί ευτυχώς δεν είμαστε «όλοι ίδιοι».

  • Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την παρούσα δημοτική αρχή στο βούρκο που θέλει να βυθίσει την πολιτική ζωή του νησιού.
  • Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την παρούσα δημοτική αρχή στην τοξικότητα και τη μετάθεση της ατζέντας σε θέματα μακριά από την καθημερινότητα των Σκοπελιτών.
  • Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την παρούσα δημοτική αρχή, στο διχαστικό προεκλογικό κλίμα που θέλει να δημιουργήσει.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα του νησιού και των κατοίκων του και τις λύσεις που προτείνουμε. Τους αφήνουμε στον βούρκο τους.

Όσο για τα πολυδιαφημιζόμενα «έργα τους», όσα υλοποιήθηκαν θα γίνονταν και χωρίς αυτούς γιατί ήταν δρομολογημένα από τους προκατόχους τους, οι οποίοι στάθηκαν πάνω από το ύψος των περιστάσεων και ασχολήθηκαν με τα μεγάλα της Σκοπέλου! Γιατί αν επέλεγαν το βούρκο, κάποιοι σήμερα θα προαυλίζονταν.

Ποιος να τους πει τώρα ότι η Διοίκηση έχει συνέχεια και χρήζει σεβασμού;

Ο σεβασμός θέλει και τσίπα και η ξετσιπωσιά τους περισσεύει!

Τα δικά τους έργα λοιπόν, που γίνονται σταθερά και μόνιμα συνειδητά παράνομα, ας τα υποστηρίξουν και ας τα πληρώσουν, αλλά ο λογαριασμός να πάει στα σπίτια τους, όχι στο Δήμο και στους Σκοπελίτες που διατείνονται ότι τους νοιάζονται και τους αγαπούν.

Έτσι ξέρουμε να αγαπάμε όλοι και το νησί κ τους Σκοπελίτες, άμα το μάρμαρο το πληρώνει άλλος.

Α και κάτι για το τέλος! Πρόσφατα μάθαμε ότι η κλαδική Ξηντάρης Α.Ε. μας διόρισε και μάλιστα καταφέραμε χάρη σ’αυτή, να βιοποριστούμε…  ( αλλιώς τα ζήσαμε στην Αστυνομική ακαδημία βέβαια)

Τι έγινε ζηλέψαμε τα αγάλματα και θέλουμε ανδριάντα;

Δημήτρης Ευσταθίου

(υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου)

Σκόπελος, όλοι μαζί!

Μαζί τολμάμε, αλλάζουμε!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: