Άγγελος Ξηντάρης: Θέτω ξανά υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Σταμάτη Περίσση. Θα επιθυμούσα να έχω και πάλι την στήριξή σας.

Άγγελος Ξηντάρης: Θέτω ξανά υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Σταμάτη Περίσση. Θα επιθυμούσα να έχω και πάλι την στήριξή σας.
Θεωρώντας ότι, ο Δήμος είμαστε εμείς, όλοι οι άνθρωποι που επιλέξαμε να ζούμε στη Σκόπελο να εργαστούμε και να δημιουργήσουμε, επιχειρούμε με συνεργασία και σύμπραξη, δίνοντας κίνητρα σε όλους τους ανθρώπους, να αναγνωρίσουν και αναδείξουν την αξία που έχει ο καθένας και να διαπρέψουν.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ως γέννημα – θρέμμα αυτού του νησιού, οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίζετε. Γνωρίζετε την ανιδιοτελή, άμισθη και εθελοντική συμμετοχή μου στα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια έως σήμερα, τόσο στο πεδίο του κοινωνικού αγώνα και του συνδικαλισμού, όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γνωρίζετε ότι, ακόμα και ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ήμουν παρών και συμμετείχα με θετικές ουσιαστικές παρεμβάσεις επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το νησί μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Θέτω ξανά υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Σταμάτη Περίσση. Θα επιθυμούσα να έχω και πάλι την στήριξή σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, πριν τέσσερα χρόνια παραλάβαμε έναν Δήμο χωρίς όραμα και πρόγραμμα και αμέσως μετά ακολούθησε μια δύσκολη διετής υγειονομική κρίση λόγω covid. Με ρεαλιστικό σχέδιο και πρόγραμμα επανεκκινήσαμε το νησί, θέτοντάς το σε διεθνή τουριστική τροχιά, παράγοντας κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό πλούτο και προσφέροντας ποιότητα ζωής και ευημερίας στους πατριώτες μας.

Θεωρώντας ότι, ο Δήμος είμαστε εμείς, όλοι οι άνθρωποι που επιλέξαμε να ζούμε στη Σκόπελο να εργαστούμε και να δημιουργήσουμε, επιχειρούμε με συνεργασία και σύμπραξη, δίνοντας κίνητρα σε όλους τους ανθρώπους, να αναγνωρίσουν και αναδείξουν την αξία που έχει ο καθένας και να διαπρέψουν. Καμία προσπάθεια που στοχεύει στο καλό του τόπου μας δεν πρέπει να υποβαθμίζεται. Καμία συνεισφορά στην πρόοδο της Σκοπέλου δεν πρέπει να υποσκελίζεται.

Προσδοκούμε κι εργαζόμαστε για ένα ανθρώπινο μέλλον. Η περιβαλλοντική και κλιματική υποβάθμιση επιτάσσει ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης που να συνδέει το φυσικό, αρχιτεκτονικό περιβάλλον με τις μορφές και δαπάνη ενέργειας. Η κοινωνική – περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα επιτυγχάνεται παράλληλα με το ψηφιακό  τεχνολογικό εκσυγχρονισμό.

Η καθαρή, ανανεώσιμη και φθηνή ενέργεια δίνει λύση στην καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας, μειώνει και εξοικονομεί χρήματα για τα νοικοκυριά  και τη λειτουργία του Δήμου.

Η συνεργασία μας με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, η εμπιστοσύνη στους εργαζομένους και στον τρόπο της δουλειάς τους, η καθημερινή μας παρουσία στον δρόμο για την ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων που αφορούν τους πολλούς κι όχι τους λίγους, εξουδετέρωσαν την αρνητική εικόνα του παρελθόντος και εμφανίστηκε μια Σκόπελος νοικοκυρεμένη, καθαρή, δυναμική κι αισιόδοξη.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για όλα αυτά που αξίζουν σε όλους μας

  • Για μία Σκόπελο ζωντανή – ασφαλή μακριά από το φόβο του κινδύνου.
  • Για μια Σκόπελο λειτουργική και δίκαιη που σέβεται τα δικαιώματα κάθε πολίτη χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
  • Για μια Σκόπελο συμμετοχική και δημιουργική που αξιοποιεί τους ανθρώπους και τους φυσικούς πόρους
  • Υπερασπιζόμαστε την πολιτική μας αυτονομία με βάση αξίες και αρχές με προτεραιότητα τη Σκόπελο.
  • Σχεδιάζουμε μαζί σας την νέα πενταετία και σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Η δυναμική των απόψεων και θέσεων είναι αυτά που κρίνονται στις εκλογές

Καλή μας επιτυχία!

Με τη νίκη!

Με εκτίμηση και αγάπη!

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΞΗΝΤΑΡΗΣ

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Email: [email protected]

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: