Πέμπτη

30 Νοεμβρίου 2023

Βόλεϊ Α1 Κορασίδων: Α.Ο. Σκοπέλου – Αργώ Βόλου 0-3

Α.Ο. Σκοπέλου - Α.Σ. Αργώ Βόλου
Έναν ωραίο αγώνα, αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται σε πολλές ομάδες της Μαγνησίας, μεταξύ των οποίων και στο νησί της Σκοπέλου, παρακολούθησαν το Σάββατο [22-10-22] το βράδυ οι φίλοι που αθλήματος, οι οποίοι γέμισαν για μία φορά ακόμα την κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου Σκοπέλου και χειροκρότησαν θερμά τις κορασίδες του Α.Ο. Σκοπέλου και του Α.Σ. Αργώ Βόλου, οι οποίες πρόσφεραν θέαμα και ουσία…

Η ομάδα των Κορασίδων του Α.Ο. Σκοπέλου ηττήθηκε με 3-0 (17-25, 15-25 και 22-25) από την σαφώς ανώτερη και πρωτοπόρο ομάδα του Βαγγέλη Σταθόπουλου, Α.Σ. Αργώ Βόλου.

Σε σχετικές δηλώσεις του οι δύο προπονητές είπαν:

Γιάννης Τσακάλης [Α.Ο. Σκοπέλου]:

«Ήττα για τις κορασίδες μας από την πρωτοπόρο του ομίλου μας ΑΡΓΩ VOLLEY CLUB με 3-0. Ο κόσμος της Σκόπελου χάρηκε στιγμές όμορφου βόλεϊ και πραγματικά για μια ακόμη φορά στήριξε με θέρμη τα κορίτσια μας πάρα το αρνητικό αποτέλεσμα. Ακούγεται ίσως κλισέ, αλλά πραγματικά τους ευχαριστούμε που είναι συνέχεια δίπλα μας!

Καλή συνέχεια στην Αργώ και στον φίλο προπονητή Βαγγέλη Σταθόπουλο και στις αναπτυξιακές ομάδες, αλλά κυρίως στη γυναικεία ομάδα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας!»

Βαγγέλης Σταθόπουλος [ΑΡΓΩ VOLLEY CLUB]:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σκοπέλου. Τα καλύτερα έρχονται και φυσικά μιλώ για την γυναικεία ομάδα, που εφέτος έχει χτίσει γερά θεμέλια για την άνοδο στην Β Εθνική.

Στηρίξτε όλοι αυτήν την προσπάθεια γιατί πραγματικά αξίζει.»

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Ζωντανή μετάδοση
5η Συνεδρίαση Δ.Σ. Σκοπέλου
22/03/23

↓↓Βεβαιωθείτε ότι ο ήχος είναι ανοιχτός και δεν είναι σε σίγαση↓↓
Facebook sound