Πέμπτη

18 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε το Alonissos Challenge 2023 με την παρουσία Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών!

Al;onissos Challenge 2023 Δήμος Αλοννήσου
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ήταν πως ο  αγώνας διατήρησε το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στα πανέμορφα τοπία της Αλονήσου.
«Άρωμα» από μεγάλα Πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες είχε το Alonissos Challenge 2023 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στο νησί των Σποράδων.

Al;onissos Challenge 2023 Δήμος ΑλοννήσουΣτόχος της διοργάνωσης ήταν να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να γνωρίσουν και να ζήσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές. Συνολικά διεξήχθησαν τρεις αγώνες για τρέξιμο και για περιπατητές αποστάσεων 20 χλμ., 10 χλμ. καθώς και 2 χλμ. για παιδιά.  Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ήταν πως ο  αγώνας διατήρησε το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στα πανέμορφα τοπία της Αλονήσου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων έλαβε χώρα στο Πατητήρι, το κατάφυτο λιμάνι του προορισμού.

Al;onissos Challenge 2023 Δήμος ΑλοννήσουΗ ανταπόκριση των επισκεπτών καθώς και των ντόπιων ήταν αξιοσημείωτη.  Μετά από πρόσκληση του Δήμου και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού Αλοννήσου Μαρίας Αγάλλου, τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Σταυρούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρος των Ολυμπιονικών Ελλάδας, Κωνσταντίνος Φλέγκας, Χάλκινος Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης, Άγή Κασούμη, Ολυμπιονίκης Σκοποβολής και Ευαγγελία Μάνου Κασούμη, Πρωταθλήτρια Σκοποβολής.

Al;onissos Challenge 2023 Δήμος ΑλοννήσουΟι καταξιωμένοι αθλητές διεθνούς κύρους έδωσαν δυναμικό «παρών», προωθώντας την ευγενή άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη, ενθαρρύνοντας όλους τους συμμετέχοντες και απονέμοντας μετάλλια στους διακριθέντες.

Al;onissos Challenge 2023 Δήμος ΑλοννήσουΤο Alonissos Challenge διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Δήμο Αλοννήσου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και χορηγούς τις εταιρείες Βίκος, SEAJETS, HELLENIC SEAWAYS, bella FRUTTA και Orsero Group.  Την επιμέλεια διοργάνωσης ανέλαβε η My race.

«Επενδύουμε σε αθλητικές διοργανώσεις με στόχο την προσέλκυση του Αθλητικού Τουρισμού, ώστε να συμβάλουμε συντονισμένα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Το Alonissos Challenge είναι μια διοργάνωση του Δήμου που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη και στηρίζεται από μεγάλους φορείς και παράγοντες», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα: